Deelnemers toevoegen

Gewijzigd op Vr, 13 Okt, 2023 om 1:18 PM

Wanneer je een vacature/talent pool hebt aangemaakt kun je nog extra leden aan de vacature toevoegen. Dit is handig voor als er medewerkers binnen je bedrijf ook onderdeel zijn van het sollicitatieproces bij een vacature/ talent pool.

In dit artikel leggen we uit hoe je deze leden kan toevoegen aan een vacature/project.

Leden toevoegen aan je team

Om extra leden toe te voegen aan een vacature volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Recruitment
  • Klik op de vacature waaraan je leden wilt toevoegen

• Klik op Team
  • Klik op Voeg een teamlid toe
  • Selecteer bij Gebruiker toevoegen de gebruiker die je wilt toevoegen

• Bepaal wat je wilt doen qua toegang
  • Bepaal of je een bericht wilt versturen. Indien je een bericht wilt sturen moet je nog een bericht selecteren dat je wilt versturen. Klik op Versturen en de gebruiker is toegevoegd en ontvangt het geselecteerde bericht. Indien je geen bericht wilt versturen zet je deze optie niet aan en klik je op Opslaan.

Bericht sturen naar het team

Indien je het gehele team of een aantal leden een bericht wilt sturen kun je daarvoor de optie Team bericht gebruiken. Hier geef je dan aan naar wie het bericht verstuurd moet worden en welke template je wilt gebruiken.