Afdeling handmatig aanmaken

Gewijzigd op Di, 7 Mei om 12:09 PM

Afdeling handmatig aanmaken

Je kunt op drie verschillende manieren afdelingen aanmaken/toevoegen in Emply:

1. Afdeling handmatig aanmaken
  2. Afdelingen importeren via Excel
  3. Afdelingen synchroniseren vanuit HR systeem

In dit artikel leggen we uit hoe je handmatig een nieuwe afdeling aanmaakt in Emply.

Handig omdat je:

• Gebruikers koppelt aan afdelingen.
  • Vacatures koppelt aan een afdeling.
  • Autorisaties kan instellen, zodat gebruikers alleen bevoegd zijn om vacatures van hun eigen afdeling(en) te zien.

Een nieuwe afdeling handmatig aanmaken

1. Navigeer via het Emply-menu naar 'Instellingen' > 'Account' > 'Afdelingen'. Nu zie je een scherm waar je afdelingen kunt toevoegen, bewerken en verwijderen.

2. Klik op '+ Nieuwe afdeling'.

3. Vul de vereiste gegevens in:
    - Voer een Titel voor de afdeling in.

- Voeg eventueel een Externe titel toe als de interne titel niet geschikt is voor extern gebruik.

- Kies de Afdelingsmoeder om de hiërarchie binnen de organisatie te bepalen
    (Klik op blauwe plusje om de structuur uit te klappen of klik op 'Zoeken' en typ de naam van de bovenliggende afdeling in).

4. Organisatiestructuur bepalen:

- Gebruik het blauwe [+] knopje om de onderliggende afdelingen binnen het organogram te tonen. Dit helpt bij het opbouwen van een gestructureerd overzicht van de organisatie.

5. Optionele Stappen:

- Voeg indien nodig een locatie toe en vul locatiegegevens in, inclusief adres, stad, en eventueel de URL van de afdeling.
    - Overweeg het toevoegen van een aangepaste ID voor eenvoudige communicatie met gekoppelde systemen.

6. Bevestig het aanmaken van de nieuwe afdeling door op 'Opslaan' te klikken.

Conclusie

Het handmatig opzetten van een nieuwe afdeling in Emply is een efficiënt proces dat helpt bij het organiseren van het management van bedrijfsstructuren. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie correct invoert en benut de optionele stappen om je afdeling volledig in te richten.

Voor extra ondersteuning of vragen over het opzetten van afdelingen kun je altijd bij ons terecht. Als je verdere hulp nodig hebt bij het handmatig instellen van een afdeling of andere vragen hebt over het wervingsproces, ons supportteam staat klaar om je te helpen.