Aanpassen van kandidaatprofiel widgets

Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 3:48 PM

Aanpassen van kandidaatprofiel widgets

De weergave van het kandidaatprofiel kan aangepast worden naar de voorkeuren van elke gebruikersrol. Deze aanpassingen worden mogelijk gemaakt door de zogenaamde 'Widgets' te wijzigen in de rol-instellingen.

1. Navigeer via het menu naar 'Instellingen > Account > Rollen'
  2. Kies de desbetreffende rol die jij wilt aanpassen
  3. Klik op het tabblad ‘Views’ en daarna op ‘Profiel kandidaat’
  4. Onder 'Profiel kandidaat' zie je de tabbladen die nu getoond worden in het profiel van de kandidaat (Overzicht, Beoordeling, Recruiter, Feedback en Activiteit).

Tabbladen kun je in z'n geheel verwijderen door aan de rechterkant op het prullenbakje te klikken.
  5. Binnen een tabblad kun je de weergegeven informatie wijzigen met behulp van 'Widgets'.

Klik helemaal aan de rechterkant op het blauwe icoontje 'Beheer Widgets'.

6. Er bestaan verschillende typen widgets:

FormulierOm formulieren met informatie over de kandidaat te tonen. Evaluatieformulieren kun je hier niet kiezen.
    MeetingsAankomende interviews tonen die gepland zijn door middel van de planningstool.

Taken

Voltooide en openstaande taken.

Beoordeling

Weergave van de snelle evaluatie (duimpjes) van de kandidaat.

Algemene informatie

Basis informatie van de kandidaat: cv, adres, e-mail, telefoonnummer, link.

Learning

Toegewezen en voltooide leeractiviteiten (Learning module).

Tags

Labels die de kandidaat karakteriseren.

Gerelateerde profielen

Zichtbaar wanneer de kandidaat ook aan andere vacatures en/of Talent pools is gekoppeld.

Reistijd

Kaart met woon-werkafstand.
    Activiteit
    Laatste Emply-activiteit met betrekking tot de kandidaat.

7. Zet de widgets op de juiste plaats door ze in de rechter bovenhoek vast te pakken en ze te verslepen.
  8. Klik op 'Opslaan' en vergeet daarna niet nog een keer op 'Opslaan' te drukken om de wijzigingen in de rol op te slaan.

Dit artikel biedt een gedetailleerd overzicht om de kandidaat profielweergave te optimaliseren door widgets te beheren in Emply.

Voor verdere ondersteuning bij het aanpassen van de weergave-instellingen of andere vragen met betrekking tot het recruitmentproces, staat ons team klaar om je te assisteren.