Kandidaten exporteren

Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 4:24 PM

Kandidaten exporteren naar PDF

Met Emply kun je moeiteloos kandidaatgegevens exporteren van één of meerdere kandidaten naar een handzaam PDF-bestand, ideaal voor een interview of evaluatie. In de standaard PDF-export kun je kiezen om uit het kandidaatprofiel de volgende onderdelen te exporteren:

• Ingevulde Emply formulieren
  • Aanwezige documenten
  • Beoordeling (duimpjes) en opmerkingen (chat-wolkjes)
  • Bijbehorende vacaturetekst

Stappen voor het exporteren van kandidaatgegevens:

1. Ga naar de specifieke vacature waarvan je de gegevens van kandidaten wilt exporteren.

2. Kies vanuit het overzicht de kandidaat of kandidaten waarvan je de informatie wilt exporteren door ze aan te vinken.

3. Klik op het icoontje met de drie streepjes (ook wel de 'hamburger' knop genoemd) aan de onderkant van het scherm.

4. Kies 'Exporteren' uit de getoonde menu-opties.

5. Klap 'Pdf' open.

• Formulieren: Selecteer de formulieren die je wilt opnemen in de export.

• Documenten: Kies de documenten die je wilt opnemen in de export.

• Zet de volgende vinkjes aan of uit:

• Dubbelzijdig printen (Elke kandidaat begint met oneven paginanummers)

• Beoordelingen en opmerkingen meenemen (Duimpjes en chatwolkjes)

• Maak een advertentie (Exporteer de vacaturetekst van de vacature waaraan de kandidaten zijn gekoppeld)

6. Klik op 'Exporteren'.

7. Het systeem zal nu je exportaanvraag verwerken. Zodra dit is voltooid, kun je een voorbeeld van de export bekijken of het PDF-bestand rechtstreeks downloaden.

Note: Voor het exporteren van kandidaatgegevens van één kandidaat, vind je dezelfde export-functie ook terug in het kandidaatprofiel onder het hamburger-menu.

Conclusie

De mogelijkheid om kandidaatgegevens te exporteren uit Emply biedt een gestroomlijnde methode om cruciale informatie te delen met je teamleden. Deze handleiding zorgt ervoor dat je efficiënt en effectief gegevens kunt overdragen, wat essentieel is voor evaluatie- of besluitvormingsprocessen tijdens je wervingsactiviteiten.

Mocht je verdere assistentie nodig hebben bij het exporteren van gegevens of andere Emply-functies, ons supportteam staat te allen tijde voor je klaar.