Kandidaat gegevens exporteren (Excel / CSV)

Gewijzigd op Vr, 25 Aug, 2023 om 11:44 AM

Stap 1: Ga binnen het hoofdmenu naar 'Instellingen'->'Integraties'. (Let op: mocht je dit tabblad niet zien dan heb je helaas geen toegang tot Integraties. Neem contact op met de administrator binnen jouw organisatie op toegang te krijgen)

Stap 2: Klik vervolgens op ‘Exporteren’ binnen de integraties pagina.

Stap 3: klik op ‘Nieuwe export’, kies ‘Excel / CSV’ en klik vervolgens op ‘Doorgaan’.

Stap 4: Geef de export een titel en vink module 'Kandidaten' aan.

Binnen 'Formats' kan je de Excel instellingen aanpassen.

Stap 6: Onder ‘Gegevens exporteren’ stel je in welke gegevens uit kandidaat formulier je wilt exporteren. Klik op ‘bestaande element toevoegen’ en je ziet vervolgens een lijst met hierin de naam van het formulier + het veld. Voeg hier de velden toe die jij exporten wilt naar Excel.

Let op: Het is belangrijk dat je velden kiest welke door de desbetreffende kandidaten ingevuld zijn. Kies je een veld uit een formulier die niet is ingevuld door de kandidaat dan zal je een lege response ontvangen.

Stap 8: Wanneer je de export opgemaakt hebt klik je op 'Opslaan' en ga vervolgens naar de vacature en/of talent pool waarin de kandidaten zich bevinden.

Stap 9: Selecteer de kandidaten die je exporteren wilt, klik op de drie streepjes in de menubalk en kies 'Exporteren'.

Stap 10: Selecteer de export die je net hebt aangemaakt uit de lijst en klik op 'Exporteren'. Vervolgens wordt de export gedraaid en ontvang je binnen enkele seconden het Excel bestand als resultaat.