E-mailen vanuit eigen domein via Emply's mailserver

Gewijzigd op Vr, 4 Aug, 2023 om 10:56 AM

Setup guide

Het volgende is een gids voor het instellen van Emply om e-mails te verzenden vanuit uw domein.

Voorbereiden voor installatie

Om deze integratie in te stellen, is het volgende vereist:

• Toegang tot uw DNS

Stap 1 - De integratie activeren.

Om de integratie te activeren ga je naar 'Instellingen' gevolgd door 'Integraties'.

Vind de "Own email domain" integratie en klik 'Activeren'.

Daarna opent het volgende venster, waar u op klikt 'Domein toevoegen'.

Stap 2 - De integratie configureren.

Nadat u op 'Domein toevoegen' heeft geklikt, moeten de volgende stappen worden gevolgd:

1. Vul eerst het domein in dat je wilt gebruiken in het veld 'Domein'.
  2. Selecteer 'Emply email server'.
  3. Klik op 'Registreren'.

Opmerking: u moet uw hoofddomein registreren en vervolgens uw subdomeinen (indien nodig) één voor één registreren, aangezien de verstrekte DKIM- en SPF-records voor elk van deze worden gegenereerd.

Zodra dit is gebeurd, kunnen we doorgaan met het verifiëren van het domein.

Stap 3 - Verifieer het domein.

Uw domein is nu geregistreerd in onze e-mailservice, maar om te verifiëren dat u de eigenaar van het domein bent, moeten we de SPF- en DKIM-sleutels aan uw DNS toevoegen.

Deze verschijnen automatisch in het volgende venster.

Als u al een SPF-record heeft, moet u deze bijwerken met de include-statement van hierboven.

Stap 4 - Valideer DNS-records.

Nadat de vereiste DNS-records zijn aangemaakt, moeten deze worden gevalideerd voordat de integratie kan worden gebruikt.

Dit doet u door onder DKIM en SPF op 'Validate' te drukken:

Na het klikken op 'Validate' verschijnt er een melding dat deze gevalideerd en klaar voor gebruik zijn:

Als het niet onmiddellijk valideert, kan dit zijn omdat het even duurt voordat de DNS is bijgewerkt.

Zodra je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen, zal je:

• een noreply@uwdomein.com hebben.
  • vanuit uw eigen domein e-mails kunnen versturen via Emply.

Aanbevolen gebruik:

• Gebruik 'noreply'-mail om met kandidaten te communiceren, als u gecodeerde en veilige communicatie in het carrièrecentrum wilt
  • Gebruik 'noreply' voor communicatie met medewerkers als u de communicatie en taken binnen het HRM-systeem van Emply wilt houden
  • Wees voorzichtig met het gebruik van 'persoonlijke' e-mail, aangezien u de ontvanger kunt aanmoedigen om u te antwoorden in uw persoonlijke inbox, die niet geschikt is voor de verwerking van persoonlijke gegevens.
  • Als je een strikt quarantainebeleid hebt, voeg dan "smtp.danlon.dk" toe aan uw whitelist groep