Vacature publicaties ophalen met Emply's Postings API

Gewijzigd op Wed, 12 Jul 2023 om 11:39 AM

Postings API

De Postings API biedt alle benodigde gegevens om een vacature overzicht te creëren en Emply te integreren met je eigen website. Deze API endpoint is handig als je al een bestaande website hebt en alleen de vacature-informatie wilt ontvangen vanuit het Emply-systeem. Met de Postings API kun je eenvoudig de vacaturegegevens ophalen in één JSON-pakket.

Benodigdheden:

• API sleutel
  • MediaID (optioneel)
  • JobID (optioneel)

Posting endpoints:

Om gepubliceerde vacatures op te halen kun je verschillende Posting endpoints gebruiken. Deze dienen allemaal hun eigen doel met betrekking tot vacature postings. Hieronder vind je meer duidelijkheid over de verschillende endpoints:

Haalt alle postings op van de standaard career site.

De standaard career site wordt bepaald door het groene vinkje binnen de Career Site Editor.

Haalt alle postings op van een specifiek media.

Het mediaID is te verkrijgen uit de "#" van de media tegel binnen Emply (Instellingen->Integraties->Vacature Media)

Haalt alle postings op van een specifiek media per fase (gepubliceerd tot gearchiveerd)

Haalt één vacature posting op van een specifieke media

Gebruik:

Om gepubliceerde vacatures op te halen zullen de verplichte velden ingevuld moeten worden binnen de gekozen endpoint.

Zodra de verplichte velden ingevuld hebt kun je op Execute klikken. Als de velden correct ingevuld zijn ontvang je een 200 Success response.

Alle velden welke verwerkt staan binnen de vacature criteria van vacature templates zullen zichtbaar zijn binnen de response. Je kunt dus zelf bepalen binnen Emply welke gegevens er doorgestuurd moeten worden via de API.

Tip: Over het algemeen wordt endpoint 'GET/v1/{customer}/postings/{mediaId}' het meest gebruikt omdat je hiermee meer controle hebt over wat wel/niet doorgestuurd wordt.