Gebruikers toegang verlenen tot afdelingen

Gewijzigd op Vr, 12 Apr om 11:52 AM

Gebruikers toegang verlenen tot afdelingen

Gebruikers kunnen enkel vacatures aanmaken voor afdelingen waar zij toegang tot hebben. En vaak hebben gebruikers -afhankelijk van de instellingen- ook alléén toegang tot vacatures (en bijbehorende kandidaten en informatie) van diezelfde afdelingen.

In Emply kan je heel simpel bij gebruikers aangeven welke afdelingen voor hen toegankelijk zijn.

Gebruikers toegang verlenen tot afdelingen

1. Een gebruiker koppel je altijd standaard aan één afdeling (en automatisch aan de onderliggende sub-afdelingen).

• Ga naar 'Instellingen > Account > Gebruikers'.
  • Klik op de specifieke gebruiker waar het om gaat.
  • Voeg de eigen afdeling (en automatisch onderliggende sub-afdelingen) hier toe.
    Druk op het blauwe plusje om de afdelingsstructuur uit te klappen of klik op 'Zoeken' om te typen.

2. Om een gebruiker daarnaast toegang te geven tot andere afdeling(en), volg je onderstaande stappen:

• Scroll naar beneden en klap onderaan de pagina het onderdeel 'Toegang afdeling' open.

• Bij het veld 'Toegang verlenen' kun je aangeven bij welke andere afdelingen de gebruiker toegang mag krijgen.
  • Klik op 'Opslaan' om de aanpassing op te slaan.