Toegang in je workflow / pipeline: Instellen per stap

Gewijzigd op Vr, 24 Mei om 11:45 AM

Toegang in je workflow / pipeline: Instellen per stap

Sommige gebruikers(rollen) wil je niet toegang geven tot álle kandidaten in het proces, maar enkel tot bepaalde processtappen. Bijvoorbeeld een collega in het hiring team mag alleen kandidaten zien die gescreend moeten worden, terwijl aangenomen kandidaten niet zichtbaar mogen zijn. In dit artikel laten we zien hoe je de toegang bij verschillende stappen in je proces (workflow/pipeline) kunt instellen.

Stappen voor het instellen van toegang per processtap

• Ga via het menu naar 'Instellingen > Templates > Vacature templates' en klik op het vacature template waarvan je de stap(pen) wilt aanpassen.
  • Open binnen het vacature template het tabblad 'Pipeline'.
  • Klik op de pipeline fase die je wilt aanpassen.
  • Klik op 'Toegang toev' en selecteer de rollen en/of gebruikers aan wie je specifieke toegang wilt verlenen tot deze stap.

• Klik op 'Doorgaan' en vergeet niet op 'Opslaan' te klikken om het vacature template op te slaan.

In het scherm met alle pipeline fases zie je aan de hand van een rood slotje bij welke fase in de pipeline de toegang is ingesteld.

Conclusie

Door de toegang per stap in je workflow of pipeline in te stellen, behoud je controle over wie welke kandidaten kan zien, wat de samenwerking optimaliseert en de privacy waarborgt.

Voor verdere ondersteuning voor toegangsbeheer van pipeline fases of andere vragen met betrekking tot het recruitmentproces, staat ons team klaar om je te assisteren.