Projectmanager rol wisselen bij vacature

Gewijzigd op Ma, 8 Jan om 1:09 PM

Projectmanager rol wisselen bij vacature

Wanneer je een vacature aanmaakt wordt jouw gebruikersaccount automatisch de projectmanager binnen de vacature. In sommige gevallen is dit echter iets wat je wilt aanpassen; wellicht dat je het enkel voor iemand aanmaakt maar niet echt degene ben die de vacature moet managen.

In dit artikel leggen we je uit hoe je de rol van Projectmanager bij een vacature kan aanpassen.

Projectmanager rol wisselen bij vacature

Om de rol van Projectmanager te wisselen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op 'Recruitment'
  • Klik op de vacature waarvan je de rol wilt wijzigen
  • Klik op 'Team'
  • Klik op de rol 'Projectmanager' (deze staat bij iemand ingesteld)
  • In het dropdown kan je andere medewerker selecteren welke nu de projectmanager moet worden

• Klik op 'Opslaan' en de rol is aangepast