Cookiebanner toevoegen

Gewijzigd op Vr, 27 Okt, 2023 om 4:03 PM

Een cookiebanner is een pop-up venster op uw website dat bezoekers op de hoogte stelt van het gebruik van cookies. U herkent het vast wel: de melding "Wij maken gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u hiermee in". Maar een cookiebanner is meer dan alleen een kennisgeving over cookies. Het is eigenlijk een pop-up voor het verkrijgen van toestemming.

Waarom? Omdat bij het gebruik van cookies, vooral die welke persoonlijke gegevens van uw gebruikers verzamelen, bepaalde privacywetten van kracht zijn.

Deze wetten hebben voornamelijk betrekking op de verwerking van persoonlijke gegevens.

Cookiebanner code toevoegen aan uw Emply Career website

1. Via het hoofdmenu in Emply, klik op WERKENBIJSITE om naar de Career Site Editor te gaan.

2. Open de instellingen (tandwiel) en klik op "Cookie policy"

3. U heeft de mogelijk om per taal een eigen cookiebanner in te stellen. Klik op het pennetje achter de taal om door te gaan.

4. Onder "Advanced cookie policy < HTML >" kunt u de volledige HTML-code voor uw cookiebeleid toevoegen. Het is een vak in HTML-formaat, dus als u een script wilt initialiseren, vergeet dan niet een <script>-tag rond de rest van de code toe te voegen.

Houd er rekening mee dat de code die u moet toevoegen verschil maakt tussen aanbieders. Als u het niet zeker weet, kunt u voor hulp contact opnemen met de aanbieder van het cookiebeleid.

5. Het pop-up venster van uw cookiebeleid is nu zichtbaar op uw carrièresite.

Cookie-informatie over Emply Career

Door gebruik te maken van de Emply Career Site plaatst Emply geen cookies op uw site, inclusief cookies van derden, behalve cookies die strikt noodzakelijk zijn voor de technische uitvoering van essentiële functies van de Career Site, tenzij u ervoor kiest dergelijke (cookies van derden) expliciet te activeren. Als klant bent u als enige verantwoordelijk voor het verkrijgen van eventuele benodigde toestemming en voor het naleven van eventuele openbaarmakingsverplichtingen die van toepassing zijn op het gebruik van cookies op uw site. Emply heeft geen controle over of beslist op enigerlei wijze over de inhoud die wordt weergegeven (inclusief geplaatste cookies) op de Career Site van de klant; daarom kan Emply niet aansprakelijk worden gesteld voor enige niet-naleving van toepasselijke cookievoorschriften of andere wetgeving inzake gegevensbescherming in dit opzicht.

Technische, verplichte cookies toegevoegd aan uw carrièresite door Emply, die geen cookie-toestemming vereisen:

NaamBeschrijving
Vacaturepagina cookieWordt voor het eerst geplaatst wanneer een persoon de vacaturepagina opent. Wordt gebruikt om het aantal weergaven van de vacature te berekenen (om dezelfde persoon niet meerdere keren te tellen). Elke vacature heeft een aparte cookie met een willekeurige, korte identificatiecode.
ASP Session

Deze cookie wordt automatisch gegenereerd door asp.net. Het wordt aangemaakt wanneer uw applicatie voor de eerste keer via de browser wordt geopend.

Bron: https://help.emply.com/hc/en-us/articles/12042052523805-Cookie-information-on-Career-Site