Persoonlijke instellingen wijzigen

Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 2:29 PM

Persoonlijke instellingen wijzigen in Emply

Dit artikel begeleidt je door het proces van het wijzigen van je persoonlijke instellingen binnen Emply. Het is handig om je gegevens up-to-date te houden, vooral wanneer er wijzigingen zijn zoals een nieuw telefoonnummer of adres. Naast persoonlijke instellingen is het mogelijk voor het gebruikersaccount het volgende in te stellen:

Eigen persoonlijke instellingen wijzigen:

1. Inloggen:

• Log in bij Emply met je gebruikersaccount.

2. Toegang tot persoonlijke instellingen:

• Klik rechtsboven op je gebruikersaccount.

• Ga naar het tabblad 'Persoonlijke Instellingen'.

3. Gegevens aanpassen:

• Hier kun je allerlei persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je telefoonnummer, adres, en e-mailadres.

4. Opslaan:

•  Nadat je de gewenste wijzigingen hebt doorgevoerd, klik je op 'Opslaan' om de gegevens te bewaren.

Instellingen van andere gebruikers wijzigen (voor administrators):

1. Navigeren naar gebruikersinstellingen:

• Ga naar 'Instellingen'.

• Klik op 'Account'.

• Kies 'Gebruikers'.

2. Selecteer een gebruiker:

• Zoek en klik op de specifieke gebruiker wiens gegevens je wilt aanpassen.

3. Wijzig gegevens:

• Pas de gewenste gegevens aan zoals vereist.

4. Opslaan:

•  Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

Conclusie:

Het up-to-date houden van je persoonlijke gegevens in Emply zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent en dat je informatie correct is in het systeem. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook belangrijk voor het administratieve proces binnen je organisatie. Administrators hebben de mogelijkheid om gegevens van andere gebruikers aan te passen, wat zorgt voor een efficiƫnt beheer van gebruikersinformatie. Voor verdere assistentie of vragen over het aanpassen van persoonlijke instellingen, staat ons supportteam klaar om je te helpen.