Wachtwoord wijzigen

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 11:09 AM

Wachtwoord wijzigen

In dit artikel leggen we uit:

1. Hoe je als gebruiker een nieuw wachtwoord aanmaakt als je WEL bent ingelogd
  2. Hoe je als gebruiker een nieuw wachtwoord aanmaakt als je NIET bent ingelogd
  3. Hoe je als Administrator het wachtwoord van een andere gebruiker aanpast

1. Eigen wachtwoord wijzigen (WEL ingelogd)

• Log in bij Emply met je gebruikersaccount
  • Klik rechtsboven op je eigen naam
  • Voer je nieuwe "Wachtwoord" in en herhaal dit bij "Bevestig wachtwoord"
  • Scroll naar beneden en druk op "Opslaan"

2. Eigen wachtwoord wijzigen (NIET ingelogd)

Wanneer je niet meer kan inloggen in het systeem, volg je onderstaande stappen:

• Klik op "Wachtwoord vergeten"
  • Vul het e-mailadres in dat bij Emply bekend is
  • Klik op "Vernieuw wachtwoord"
  • Je ontvangt nu een e-mail vanuit het systeem, klik op de link in de e-mail
  • Vul in de velden "Nieuw wachtwoord" en "Bevestig wachtwoord" je nieuwe wachtwoord in
  • Klik op "Vernieuw"
  • Je komt nu weer uit op de login-pagina en je kunt nu met je Gebruikersnaam (= meestal e-mailadres) en het nieuwe wachtwoord inloggen

3. Administrator - Wachtwoord wijzigen van andere gebruiker

• Log in bij Emply met je gebruikersaccount
  • Ga via het menu naar "Instellingen > Account > Gebruikers"
  • Klik op de specifieke gebruiker waar het om gaat
  • Pas bij de velden "Wachtwoord" en "Bevestig wachtwoord" het wachtwoord van de gebruiker aan
  • Klik op "Opslaan" en het wachtwoord is gewijzigd