Restricties vacaturetekst

Gewijzigd op Ma, 24 Jul, 2023 om 4:32 PM

Restricties vacaturetekst

1. Ga via het menu naar Instellingen > Templates > Recruitment > Vacature advertenties

2. Kies de desbetreffende vacature advertentie

3. Selecteer de vacaturetekst waaraan je de restricties wilt toevoegen voor andere rollen binnen Emply en klik in de editor op het Oogje 'Restrict'

4. Selecteer de rollen die de vacaturetekst wel mogen aanpassen. De rollen die niet op groen staan, kunnen de geselecteerde tekst dus niet aanpassen bij het aanmaken of bewerken van een vacature.

5. Voor het vastzetten van de vacaturetekst selecteer je de tekst en klik je op het sloticoon.=