Een Goedkeuringsproces instellen in Emply voor Vacatures

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 3:22 PM

Het controleren van vacatures door meerdere personen voordat deze worden gepubliceerd, kan van cruciaal belang zijn voor de kwaliteit en nauwkeurigheid. In Emply kun je gemakkelijk een goedkeuringsproces instellen voor vacatures en talentenpools. Dit artikel helpt je stap voor stap door dit proces.

Stappenplan voor het instellen van een goedkeuringsproces:

1. Proces Starten:

- Ga naar 'Instellingen' > 'Goedkeuringen' > '+ Nieuw proces'.

- Voer een titel en beschrijving in voor het nieuwe proces.

2. Type en Criteria Kiezen:

- Kies het type proces: in dit geval Vacature of Talentenpool.

- Bepaal de startcriteria voor het proces.

3. Trigger Instellen en Opslaan:

- Klik op 'Opslaan' om de trigger voor het proces vast te leggen.

4. Goedkeuringsstappen Toevoegen:

- Kies 'Stap(pen) toevoegen' en vul in het nieuwe scherm de volgende gegevens in:

•      Titel: Benoem de stap.
  •      Trigger: Automatisch ingevuld op basis van je eerdere keuze.
  •      Goedkeurders: Wijs gebruikers aan die de stap moeten goedkeuren, kies individuele gebruikers of 'Alle'.
  •      Gebieden: Specificeer welk deel van de vacature beoordeeld moet worden.
  •      Beschrijving: Voeg een korte toelichting toe voor de gebruikers.

- Stel notificaties in voor updates, goedkeuringsverzoeken, en berichten bij goedkeuring of afwijzing. Plaats de dynamische tekst [approval.link] in het bericht met de vraag om goedkeuring zodat hier de goedkeuringslink komt te staan.

5. Stap Opslaan en Proces Activeren:

- Sla de stap op; deze wordt toegevoegd aan het proces.

- Activeer het goedkeuringsproces door rechtsboven op de slider te klikken.

Tip: Het proces is alleen van toepassing op nieuwe items die worden aangemaakt na de activatie van het goedkeuringsproces.