Werkenbij site toegang instellen

Gewijzigd op Ma, 18 Mrt om 2:29 PM

Dit artikel behandelt de functionaliteiten van de career site editor met betrekking tot gebruikerstoegang en IP-bereik. De toegangsinstellingen zijn te bereiken door binnen de site editor naar Settings te gaan.

Onderaan in de lijst vind je de volgende toegangsinstellingen:

Access

Het tabblad Access wordt gebruikt om te bepalen wie toegang heeft tot het gebruik van deze career site. Een career site zal automatisch een media tegel creëren binnen het systeem waarop een vacature kan worden gepubliceerd, en door hier de toegang te definiëren, wordt gespecificeerd welke rollen de vacature op deze media kan publiceren.

IP Access

Het tabblad IP access wordt gebruikt om een IP-bereik te definiëren dat toegang heeft tot de website. Dit geldt voor Emply gebruikers én publieke bezoekers.

Disclaimer: Het toevoegen van een onjuist IP-bereik kan ervoor zorgen dat de career site niet toegankelijk is.